Provincie Siem Reap van Cambodja

Blog Cambodja

Siem Reap is een drukke en ook populaire provincie in Cambodja. Het is een belangrijke bestemming voor alle toeristen die de wereldberoemde tempel, Angkor Wat, willen bezoeken. Siem Reap is ook een grote provincie in het noorden van Cambodja die niet alleen Angkor Wat tempel bevat, maar ook andere honderden tempels en ook veel grote resorts die alle reizigers kunnen dienen.

Rondreizen in Siem Reap is zo leuk en gemakkelijk. Aangezien deze provincie zo rustig is met mooi weer, kunt u veel andere toeristen ontmoeten en genieten van een geweldige ervaring in Siem Reap en ook Cambodja. De beste manier om in deze provincie rond te reizen is het huren van een fiets of u kunt met een Tuk Tuk reizen, omdat het veilig is en u ook helpt langzaam te reizen om alle uitzichten van het land te zien. U kunt een goede tijd hebben met Tuk Tuk chauffeurs, omdat de meesten van hen in staat zijn om Engels of vele vreemde talen te spreken. Dus soms kunnen ze een geweldige gids voor u zijn.

Na het bezoek aan vele tempels in Siem Reap, moet u niet vergeten om wat souvenirs te kopen, kan het u helpen herinneren deze geweldige tijd voor altijd in je verdere leven. Het kopen van souvenirs is er zo gemakkelijk waar je ze kunt kopen op de markt en ook door sommige verkopers die u kunt gewoon hen te ontmoeten op de meeste van de tempel.

Eten en verblijven in deze geweldige provincie is heel gemakkelijk, u kunt eten in alle klassen van restaurants waar u kunt genieten van Khmer eten en ook ander buitenlands eten dat u serveert tot halverwege de nacht of zo. En u kunt ook verblijven in hotels of pensions die zeer redelijk en comfortabel zijn.

Na het doorbrengen van uw mooie tijd in Siem Reap provincie, overweeg dan een bezoek aan andere aantrekkelijke toeristische plaats in Cambodja, zoals Sihnaouk Province (Groot strand), Phnom Penh (Hoofdstad).

Products You May Like

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *